dilluns, 1 de febrer del 2016

ARRIBA L'EMISSARI DEL REI CARNESTOLTES....


Aquesta tarda hem sortit tots al pati a rebre l'emissari del Rei Carnestoltes, que ens ha dit que aquesta serà una setmana molt divertida i fora de l'habitual... farem festa i xerinola... i haurem de seguir les següents consignes:


Aquesta setmana és una setmana molt especial, la setmana de Carnaval i us vull donar algunes informacions:
El dijous és dijous Llarder, i com ja és tradició farem coques amb l'ajuda de les famílies, per tant heu de posar un davantal al vostre fill/a a la motxil.la. A la tarda, anirem a una plaça a jugar i a berenar les coques, per tant  haurien de venir amb el xandall de l'escola.
El divendres al matí, poden portar un xandall o roba còmoda, no cal que sigui de l'escola, perquè farem la sessió de psicomotricitat que no podrem fer a la tarda, en motiu de la Rua de Carnaval.
Ja per acabar, voldria enviar un petó molt gran als malalts i desitjar-los una ràpida recuperació, ja que em sap molt de greu que es perdin el Carnaval, espero que es puguin anar reincorporant al llarg de la setmana,i així poder comptar amb tots ells a la Rua de Carnaval del divendres, que a més acabarà amb una xocolatada al pati de l'escola. També s'estan venent tires de números a 1€ pel sorteig d'una Tablet WOLDER de 10,1", si algú en vol me'n podeu demanar a les sortides.
En fí,em sembla que no em deixo res... que tinguem tots una bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada